Nous webs municipals

Aviat farà un parell d’anys que des del Servei de manteniments dels webs municipals de la Diputació de Girona es va començar a treballar en els nous webs municipals. 

El servei de Webspobles de la Diputació de Girona gestiona 145 ajuntaments.

Impulsada per aquest servei, es va crear la Comunitat Webspobles. A través de Telegram i de reunions online periòdiques, els ajuntaments que ho han volgut han participat en el projecte.

Podem dir que ha estat un procés conjunt, ja que s’ha desenvolupat amb l’ajuda d’un grup d’usuaris editors de diferents ajuntaments. S’ha creat una comunitat que ha  explicat les necessitats del web de cada municipi, s’han proposat nous apartats i funcionalitats, entre tots s’han cercat les millors solucions, sempre amb la mirada dirigida cap a la ciutadania.

Ja podeu gaudir de la nova proposta de webs, accessible i pensada amb l’experiència de l’usuari. Dona una visió molt més institucional, actual i dinàmica del nostre web municipal.

Argelaguer, ha format part del grup de treball i és un dels primers ajuntaments en disposar del nou disseny de pàgina web.

El procés es troba en la recta final. Ara tenim feina interna de revisió, organització i neteja, no us estranyi si aneu veient canvis, hi estem treballant, per la qual cosa us demanem que si trobeu alguna informació relativa a la vostra associació, entitat, comerç, empresa etc, que contingui informació obsoleta o desfasada ens ho feu saber i ens faciliteu la informació actualitzada al correu slcaudelluna@gmail.com per tal de modificar-ho.