Salutació de l’Alcalde i Regidors

IMG_0146
L’equip de govern de L’Ajuntament d’Argelaguer us dóna la benvinguda des de la pàgina oficial del municipi tot convidant-vos a utilitzar-la, ja que, és a través d’aquest mitjà que el nou govern seguirà publicitant tot allò que sigui de l’ interès de la ciutadania. A través d’aquesta  web seguirem donant  ressò de les nostres activitats, fomentarem els valors culturals i naturals del nostre entorn tot incrementant la comunicació i el diàleg amb veïns i associacions.

És la voluntat de l’Ajuntament continuar fent passos decidits  cap a la participació de la ciutadania en la presa de les decisions clau de la política municipal i és per això que des d’aquest portal us convidem a col·laborar amb nosaltres per millorar la qualitat de vida del nostre municipi.

Les activitats culturals, la millora i la preservació del nostre entorn natural, la gestió dels espais que conformen el municipi, la posada en valor de tot allò que es refereix a les persones i la creació de canals per a la participació de la ciutadania segueixen sent els eixos centrals d’aquest consistori.

És responsabilitat de tots fer del nostre poble un lloc millor.